free bootstrap templates

HIP-HOP SPEED

Tudd meg, mit rejt ez az egyedi táncműfaj!

Szeretnél olyan táncműfajt elsajátítani, amit a világon sehol máshol nem tehetsz meg? Szeretnél olyan koreográfiákat tanulni, amiket senki más nem tudna mutatni neked? Szeretnél a tánccal olyan kondícionális képességeket szerezni, hogy mellette ne kelljen konditerembe járnod? Akkor olvass tovább és ismerd meg a HIP-HOP SPEEDET!

MI AZ A HIP-HOP SPEED?

Mitől más a Hip-Hop Speed,
mint a többi hip-hop tánctanfolyam?

Nézzük mi a négy legfőbb különbség!

Egyedi fejlesztésű

Ezzel a műfajjal a világon sehol máshol nem találkozhatsz, csakis a mi tanáraink által tartott órákon. Légy te is egyedi és tanulj olyat, ami egyedülálló a világon!

Tematizált

A komolyabb táncműfajok (pl. balett) mind tematizáltak. Minden technikának megvana saját neve, amik egymásra épülnek és rendszert képeznek. Mi a HHS tematikáját hasonlóan építettük fel, összefüggő rendszert képezve a technikai elemekből. Ezzel eddig avilágon sehol máshol nem találkoztunk.

Mobirise

Gyors

Megnöveltük a zene tempóját 128 bmp-re, így garantáltan elfáradsz minden óra végére. Vigyázz, nem aerobicra jelentkezel, az őrült tempó nem csak a kondidat javítja, de az ügyességedet is próbára teszi!

Állandó megmérettetések

A havonta megrendezésre kerülő versenyeinken folyamatosan megmérettetheted magad és felkészülhetsz a budapesti és országos versenyekre. Rajtad múlik, hogy a magyarországi versenyek után soloban, duoban, vagy csapatban kijuss a nemzetközi porondra is.

KÉPEK ÉS VIDEÓK

REFERENCIÁINK

A HHS SZÁMOKBAN

4

Helyszín

Budapesten már 4 helyszínen is találkozhatsz tanfolyamainkkal. Ez a szám pedig csak növekedni fog, hamarosan vidéken is lesznek tanfolyamaink!

67

Táncos

Tanfolyamainkon immár több, mint 60-an táncolják ezt az új, egyedülálló táncműfajt. Ne habozz, csatlakozz hozzájuk még ma!

18

Verseny

Táncosaink közel 20 versenyen léptek már fel Hip-Hop Speed koreográfiával és hoztak el nem egy előkelő helyezést.

128

BPM

Ez a legfontosabb, ezt jegyezd meg a legjobban! 128 BPM: sebesség, gyorsaság. Te vajon bírnád a tempót? Próbáld ki még ma!

KÉRDÉSED VAN?

Bármely, a műfajjal, vagy a tanfolyamokkal kapcsolatos kérdésed van, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

© Copyright 2018 4M Dance Company - Minden jog fenntartva.