4mdc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. A “Tovább” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.  - Itt tudod elvolvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.

Újévi köszöntő

Mint a legtöbbünknek, az év legmeghittebb időszaka a December. A mikulás a karácsony előfutára, a karácsonyi sürgés-forgás, a készülődés és a díszítések mind az otthon melegét, az összetartozást és a feltétlen szeretet erősíti meg bennünk, a szívünkben. Majd az ajándékok, a kedvenc karácsonyi étkeink és a családdal közösen eltöltött időnk után már jut egy kis idő, amit a pihenésre fordíthatunk.

Pihenésre melyben jut időnk átgondolni, átértékelni mind azt, ami eben az évben történt velünk. Rövidesen el is érkeztünk az év szószoros értelmében csúcsára, a szilveszterhez, amikor is együtt ünnepelhetjük meg az idei évünket barátainkkal, családtagjainkkal és szeretteinkkel és nem utolsó sorban együtt köszönthetjük az új évet. Én is ezt szeretném most megragadni, mely az írásomnak lényege is:

Kívánok mindenkinek eredményekben és egészségben gazdag boldog új évet, jólétet és boldogságot, azt, hogy minden álmuk teljesüljön a kitűzött céljaikkal és terveikkel együtt!

 

"Krausz Csaba"