4mdc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. A “Tovább” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.  - Itt tudod elvolvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.

Fashion Art's Dance

MI AZ A FASHION ART'S DANCE (T.E.T. PROGRAM)?

A 4MDC 2002-ben hozta létre komplex táncműfaját, a Fashion Art Dance-t, amelyet azóta is folyamatosan fejleszt. Legfontosabb jellemzője, hogy egyszerre egy komplex táncműfaj, amely a jazz, a hip-hop, a funky és a balett elemeit ötvözi, másfelől egy képzési program, amely szigorúan felépített tematika alapján (hasonlóan a baletthoz) képzi a tanítványokat, a láb- és kartechnika mellett az izoláció és forgástechnika elemeivel.

A széleskörű mozgásművészeti oktatásnak köszönhetően a tanítványok több táncműfajban is jártasságot szereznek, melynek köszönhetően mozgáskészségük is komplexebben, aktívabban fejlődik. Célja, hogy olyan táncosokat neveljen akik egy adott kollekció hangulatát képesek megjeleníteni egy táncos divatshow keretein belül.

Az IPDSO versenyrendszerében a Fashion Dance saját szakággal rendelkezik, amelyben a versenyzők korcsoportokban és tudásszintenként tudnak részt venni.

"Mindig vonzódtam a divat, a szép megjelenés, és a tánc színes világához. A fashion dance megalkotásával egy olyan komplex mûvészeti ágat szeretnék létrehozni, amely mindhármat tartalmazza."

(2002, Cseppely Béla)

Célunk, hogy

nõies nõket

és

férfias férfiakat

neveljünk.

Tételek # 
FD - Licence igénylés Írta: Adminisztrátor 14608
right-kiemelt-tanfolyamok
tetprogram
hhs logo web
right-kiemelt-rendezvenyek
opencup logo web

    

Nincsenek események

right-partnerek
fitness akademiaTOSZ 2 
rnswelldance