4mdc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. A “Tovább” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.  - Itt tudod elvolvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.

Hip Hop Speed

MI AZ A HIP-HOP SPEED?

A Hip-Hop Speed (HHS) a 4MDC önálló fejlesztésű táncműfaja, amely a hagyományos hip-hop tempónál gyorsabb (128 bpm) tempót használ. Ezzel a változással a hip-hop alkalmassá válik a fiatalabbak képzésére, mivel a megemelt tempó igazodik a korosztály nagyfokú mozgásigényéhez. Összegyűjtöttük a hip-hop legfontosabb láb- és kar technikáit, majd ezeket nehézség szerint osztályokba soroltuk. Ezek a jellegében különválasztott technikai elemek tematikát képeznek, amelyekre szervesen ráépül az adott korosztály koreográfia anyaga.

Nehézség szerint az alsóbb osztályokban a koreográfiák kötöttek, majd egyre szabadabbá válnak és a csúcsosztályban (V1) teljesen szabad, saját zenés produkciókat is engedélyezünk. Fontos, hogy a hip-hop tánctechnikáját kiegészítettük egy, a stílushoz illeszkedő forgás technikával is, ezáltal biztosítva a tanítványok szélesebb körű fejlesztését és a koreográfiák színesebb látványvilágát. A Hip Hop Speed egy megemelt tempójú, tematizált táncműfaj, mely lehetővé teszi a tanítványok hatékony képzését és a látványosabb színpadképet.

  • HHS koreográfiák

    HIP-HOP SPEED KOREOGRÁFIÁK

    Itt találod a Hip-Hop Speed koreográfiákat, álassz egyet a kategóriák közül!

    Sikeres felkészítést kívnunk!

  • HHS segédanyagok

right-kiemelt-tanfolyamok
tetprogram
hhs logo web
right-kiemelt-rendezvenyek
opencup logo web

    

Nincsenek események

right-partnerek
fitness akademiaTOSZ 2 
rnswelldance