4mdc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. A “Tovább” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.  - Itt tudod elvolvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.

Rock & Show

MI AZ A ROCK & SHOW?

A Rock&Show az akrobatikus rock&roll és a showtánc alapjaiból, a 4M Dance Company által létrehozott tematizált új táncműfaj. Célja, hogy a rock&roll dinamikus lábtechnikáját a showtánc változatos izolációs elemeivel és kartechnikájával ötvözze, a látványosabb színpadkép és a táncosok mozgáskészségségének fokozottabb fejlesztése érdekében.

A műfaj jellegét meghatározza a táncosok közti kontaktok folyamatos, előírt használata. A tematizált képzési rendszerben az ugrások és félakrobatikák a koreográfiai elemekkel együtt nehézségi sorrendben, egymásra épülve kerülnek oktatásra. Az akrobatikák csak fogott elemeket és félakrobatikákat tartalmazhatnak.

Az IPDSO versenyrendszerben a Rock& Show saját szakággal rendelkezik, ahol a versenyzők duó, trió és formáció kategóriákban indulhatnak. Utóbbiban engedélyezettek a vegyes (fiú és lány) csapatok.

 

 RNS logo

right-kiemelt-tanfolyamok
tetprogram
hhs logo web
right-kiemelt-rendezvenyek
opencup logo web

    

Nincsenek események

right-partnerek
fitness akademiaTOSZ 2 
rnswelldance