4mdc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. A “Tovább” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.  - Itt tudod elvolvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.

Fashion Street Dance

MI AZ A FASHION STREET DANCE?

Legyen jobb, mint az eredeti! Nézzünk meg egy videoklippet, érezzük át a zene, a klip hangulatát, nézzük meg a klipben szereplő koreográfiákat és készítsünk jobbat! Akár úgy, hogy átalakítjuk, akár úgy, hogy csinálunk egy teljesen újat. Ez a Fashion Street Dance alapgondolata. Itt a nézők egyszerre látják az eredeti videót és emellett a színpadon a hozzáírt új koreográfiát.

A Fashion StreetDance nem kötődik egy adott konkrét táncstílushoz, vagy műfajhoz, mivel a koreográfus bármilyen videoklippet, bármilyen műfajból (hip-hop, jazz, funky, stb.) szabadon választhat. A műfaji sokoldalúságnak köszönhetően a nézők is egy izgalmasabb látványvilágban részesülnek. Ebből logikusan következik, hogy a táncosoknak nagyon sokoldalúan képzettnek kell lenniük ahhoz, hogy az adott koreográfia érzelmi világát hitelesen és pontosan vissza bírják adni.

Természetesen a többi 4MDC műfajhoz hasonlóan itt is egy tematizált képzési rendszer áll a tanáraink rendelkezésére a tanítványok képzéséhez.

right-kiemelt-tanfolyamok
tetprogram
hhs logo web
right-kiemelt-rendezvenyek
opencup logo web

    

Nincsenek események

right-partnerek
fitness akademiaTOSZ 2 
rnswelldance